ZMK Nowy w mieście
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 21:55 ZAGŁĘBIOWSKA MASA KRYTYCZNA
Stowarzyszenie Forum dla Zagłębia Dąbrowskiego zaprasza do udziału w pierwszej rowerowej Zagłębiowskiej Masie Krytycznej, która odbędzie sie w sobotę 27 września.
Startujemy o godzinie 14.00 spod dworca głównego w Sosnowcu. Trasa będzie biegła przez Dąbrowę Górniczą, Będzin do Czeladzi gdzie na rynku planowana jest meta.
Więcej informacji wkrótce.
Rafał Siciński (FdZD Sosnowiec)
ZMK Nowy w mieście
jeżeli ktoś chce pomóc w promocji akcji to w zakładce POBIERZ PLAKAT są ulotki i plakat - można je wydrukować na formacie A4 - ulotki są po 4 sztuki a plakat można spokojnie powiększyć na ksero do A3 ( dwa razy większy) kosztuje to 20 groszy.
szczególnie liczę na członków Fdzd i Czeladzkiego Stowarzyszenia Rozwój Miasta którzy są partnerami akcji.
jeśli mogę zwrócić uwagę na plakacie jest błąd, zamiast Będzin jest Bedzin, niby nie wiele, ale zawsze błąd. Tak samo jest w przypadku Dąbrowy Górniczej, generalnie błąd wystepuje przy lierkach z "ogonkiem"
_________________ "Takiego świata ja nie chcę, wiec go sobie ulepszę."
Czeladzkie Stowarzyszenie "Rozwój Miasta"
ZMK Nowy w mieście
Wysłany: 11 Wrzesień 2008, 15:59
przykleiliśmy plakat masy w sklepie rowerowym obok rynku i na dwóch tablicach ogłoszeniowych obok biedronki.
liczę że fdzd Czeladz i Rozwój Miasta, ruszy z promocja imprezy nie czekając na nowy plakat-który będzie w przyszłym tygodniu.
Spokojnie naszą akcje-plakat zaplanowaliśmy na ten weekend (w tygodniu średnio z czasem).
Plakaty pojawią się na wszystkich dostepnych słupach ogłoszeniowych oraz w sklepach, do których często zaglądają mieszkańcy Czeladzi. W razie potrzeby za tydzień nastąpi akcja-przypominajka
ZMK Nowy w mieście
Wysłany: 12 Wrzesień 2008, 19:17
na stronie masy macie już drugą wersje plakatu i trzecią wersję ulotki - powodzenia
Apolonia spoko Was też uwzględniłem drukując plakaty, choć jak dziś zobaczyłem akcję ZMK przy "biedronce" to nie wiem czy nam starczy plakatów, ajk cos to w poniedziałek zrobimy super-akcję.
ok, czyli Wy tzw. Bloki, my dalszą część, dziś Excalibur przywitał nowy plakat
Choć nie wiem czy tzw. target będzie tam dostrzegalny
ZMK Nowy w mieście
Wysłany: 13 Wrzesień 2008, 20:35
my dzisiaj powalczyliśmy w parku środula i na pogoriach z plakatami i ulotkami.
na stronie jest nowa wersja ulotki - chyba najlepsza - my rozdajemy ją tylko rowerzystom bo oni mogą być tym najbardziej zainteresowani. w dodatku taka ulotka wręczona rowerzyście jest pewnie bardziej skuteczna - jeżeli macie w czeladzi takie miejsca gdzie ludzie jeżdżą to warto uderzyć - po pierwszych takich akcjach ulotkowych widzę że jest zainteresowanie masą.
nowy plakat:
ZMK Nowy w mieście
Dziękuje kolegom z Rozwoju Miasta za wydrukowanie plakatów i zgodnie z umową czekam na "raport" z plakatowania w Czeladzi. Liczę również że na czeladzkim portalu pojawi sie niebawem tekst o masie.
Liczę również że na czeladzkim portalu pojawi sie niebawem tekst o masie.
Tekst i baner już wisi od piątku, a plakatowanie w toku, deszcz trochę pokrzyżował plany.
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
Główne miejsca w Piaskach obklejone dużymi plakatami.
_________________ Moja Czeladź - Moje miejsce. Gość, po co nam powiat będziński? Moja Czeladź NIEZALEŻNY portal o Czeladzi. Czeladzkie Stowarzyszenie "ROZWÓJ MIASTA" - Nam Zależy!
raport:
donosimy iż południowo- zachodnia część Czeladzi została zaklejona plakatami, we wszystkich legalnych miejscach. Za pomoc transportową dziękujemy...
_________________ "Ulice mego miasta w mej hemoglobinie
Momenty mego miasta wyświetlone jak w kinie
Ulice mego miasta podarte jak ja
Tkwię w tym tlenie jak w szkłach piach"
chyba wiem o kogo chodzi. Pozdrowienia.
Plakatowanie oczywiście tylko w legalnych miejscach.
Plakaty na Miasta Auby rozwieszone reszta (Ogrodowa i 17 Lipca) w niedzielę - parę spraw wyskoczyło...
Jeden plakat na Piaskach (Prosta/Robotnicza na warsztacie)
_________________ Strach cokolwiek napisać...
"(..)Burmistrz Miasta poczuł się urażony i opuścił salę(...)"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum